Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Faces by Sergio#20
Sergio#20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniewidze sensu w robieniu Robbena, Zambrotty czy Torresa bo ich twarzy w necie jest baaardzo duzo i to lepszych niz nawet Segio robi. Lepiej robic mniej znanych chyba nie? lepiej tak jak wczesniej robic Asenjo czy Melo bo ich twarzy nie ma az tak duzo.
--- Koniec cytatu ---
To rób,jak chcesz.Wybacz ale ja bede robił kogo zechce...
★Aveiro★:
hahah ma racie yyy sergio nie robi na zamówienie haha ale mu poleciał haha
bartiveb:
★Aveiro★ z czego się cieszysz ; ] Pumba tylko zasugerował czy aby nie zacząć robić twarzy tych mniej znanych graczy , w czym całkowicie go popieram bo robienie piątego z kolei Robbena jest bez sensu , oczywiście to Sergio robi twarze i to on decyduje , nie mniej uważam że forum jest po to aby wyrażać swoje opinie i uwagi co w tym momencie uczynił Pumba .
pawlodar_10:
Sergio nie no, serio zgłoś się do Konami... Może by im podesłał linka z tym wątkiem :D :D Zobaczyli by jakie to forum ma talenty.
P.S. Popraw uszy Robbenowi, bo bardzo dziwnie to wygląda
Sergio#20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhahah ma racie yyy sergio nie robi na zamówienie haha ale mu poleciał haha
--- Koniec cytatu ---
Ja nie chciałem mu "pojechać",tylko mu odpowiedziałem...Bo ja widzę sens w tym co robie,a Pumba nie dlatego zaproponowałem,by zrobił coś co według niego jest sensowne....Dla niektórych 2 twarze Robbena to za dużo,ale nie dla mnie,co inne jakbym zrobił twarz Ronaldo,czy Messiego....
Nawigacja
[#] Następna strona