Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Nowe Bramki i Siatki
Bramka Interu Medional by kamilczesio4
kamilczesio4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"mdional to mediolan" S U P E R. Wrzuć murawę, trzy krzesełka - i wszyscy będą się DOMYŚLAĆ, że to np. Maracana. W ogóle wypas - bramka interu, san siro, bannery ekstraklasy - i najlepiej do tego mecz odry z piastem.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze jak jesteś taki mądry to sobie kurna popraw po drugie to nie jest stadion san siro ;/ tylko konami :P
pesmaniac:
a po czwarte jak nie chcesz to nie wrzucasz tej bramki i cześć..
unkas:
ktos cos robi i zawsze sie znajdzie jakas glupia krytyka lol wszystko do dupy bo mu sie pomylilo z nazwa mi sie bramka podoba a jak ci sie nie podoba to nie sciagaj i zrob se wlasna widze ze inteligencja nie swiecisz tytul sam mowi bramka wiec po co sie czepiasz murawy kszesel i napisow ekstraklasy
pesmaniac:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEktos cos robi i zawsze sie znajdzie jakas glupia krytyka lol wszystko do dupy bo mu sie pomylilo z nazwa mi sie bramka podoba a jak ci sie nie podoba to nie sciagaj i zrob se wlasna widze ze inteligencja nie swiecisz tytul sam mowi bramka wiec po co sie czepiasz murawy kszesel i napisow ekstraklasy
--- Koniec cytatu ---
właśnie .. :P
lukasz cfc:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEktos cos robi i zawsze sie znajdzie jakas glupia krytyka lol wszystko do dupy bo mu sie pomylilo z nazwa mi sie bramka podoba a jak ci sie nie podoba to nie sciagaj i zrob se wlasna widze ze inteligencja nie swiecisz tytul sam mowi bramka wiec po co sie czepiasz murawy kszesel i napisow ekstraklasy
--- Koniec cytatu ---
i że logo nie aktualne :D :D
Nawigacja