Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Piqm Patch UPDATE WYDANY ! || Niespodzianka się zbliża!
SasukeKamil:
Sorry za post pod postem ale mam kilka informacji:
1)Z polskich drużyn z OFa wylatują 2 polskie drużyny i 2 zagraniczne:
Stal Stalowa Wola
Tur Turek
Standart Liege
Rubin Kazań
Proszę podawać propozycje jakie drużyny umieścić. Jeśli chcecie - nie usunę tych drużyn. Zamiast polskich jak chcecie możecie podać zagraniczne teamy.
2)Patch będzie kompatybilny z komentarzem. Jeśli patch wyjdzie np.15 marca a komentarz po patchu, to jak wgracie komentarz,będzie on działał poprawnie przy grze :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
I dwie piłki które znajdą się w patchu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
4)Widać że w menu będzie flaga Cracovii,kibice Lecha itp. Ale oczywiście jeśli komuś nie pasuje menu - wgrajcie sobie inne menu a nie narzekajcie że np. nie ma nic związanego z Lechią.
Proszę o oceny!
PS. Żeby nie było - patch ma nazwę "Comes" ale możecie też podać inną nazwę bo pomysłu nie mam :/
Michal16ZenitSP:
Tura Turek i Rubin Kazań zostaw.A te dwie zastąp:Levski Sofia,Dundee United.Daj jeszcze Aberdeen i Hearts.Zrób to dla mnie po nikt nie chce zrobić patcha :-[, więc Ty mi zrób :) Dam karmę
PS.Nazwa patcha Ours Patch
ckman1973:
zapomniałeś o anorthosisie!
mrozio11:
Dla mnie bez sensu jest dawanie drugiej ligi ja bym wolał dać pare więcej drużyn z innych lig bo i tak mało osób będzie grało drugoligowcami a pozatym po co dwa prawie takie same dodatki.
Oczywiście to tylko moje zdanie i prosze o wyrozumiałość ;D ;D
SasukeKamil:
Ok - ostateczna decyzja: z II ligi zostają 4 drużyny: GKS Katowice,Górnik Łęczna,Wisła Płock i Flota Świnoujście. Krawulec Tura nie zostawię,ale zostawię Rubin ;) Piszcie jakie chcecie kluby zobaczyć w patchu :).
PS.pes2009pl czytamy dokładnie:
--- Cytuj ---Others B:
Aalborg
Anorthosis
--- Koniec cytatu ---
PS.2.Patch będzie nosił nazwę Piqm Patch :) Sam nazwę wymyśliłem ;) Ale jak chcecie - piszcie jeszcze tytuły, może będzie fajniejszy wasz :)
Nawigacja
[#] Następna strona