Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Piqm Patch UPDATE WYDANY ! || Niespodzianka się zbliża!

<< < (51/88) > >>

SasukeKamil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEapropo update'a .czy bedziecie tam zmieniac druzyny czy pozostawicie takie jakie juz są?

--- Koniec cytatu ---
Zostaną takie jakie są.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprobowal juz ktos skopiowac foldery kitserver/img i kitserver/names do kitservera ktory normalnie chodzi? moze wtedy sie juz nie bedzie jebać ten plik config?  ;D

--- Koniec cytatu ---

Właśnie,spróbójcie tym sposobem  ;)

robien_PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprobowal juz ktos skopiowac foldery kitserver/img i kitserver/names do kitservera ktory normalnie chodzi? moze wtedy sie juz nie bedzie jebać ten plik config?  ;D

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaśnie,spróbójcie tym sposobem  ;)

--- Koniec cytatu ---

chodzi to  ;D

bedziecie w tym updacie dodawac jakies stadiony?

Kojak090:
Mam takie pytanko ... teraz mam zainstalowanego patcha od Transchine ale chce np zmienic go na ten ... musze odinstalować pozniej ponownie zainstolowac gre i dopiero wgrać tego patcha czy jest jakis inny spoob?

ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam takie pytanko ... teraz mam zainstalowanego patcha od Transchine ale chce np zmienic go na ten ... musze odinstalować pozniej ponownie zainstolowac gre i dopiero wgrać tego patcha czy jest jakis inny spoob?

--- Koniec cytatu ---
ja niedawno też zamieniałem patch na inny po prostu ściągnąłem nowy i zainstalowałem na stary i wszystko śmiga idealnie.... :D ;D ;D ;)

Kojak090:
Dlaczego w Ligue 1 mam nazwy francuzkie ale herby dryzun z polskiej extraklasy? musze robic download tak jak jest w transchine patch?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej