Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Piqm Patch UPDATE WYDANY ! || Niespodzianka się zbliża!

<< < (88/88)

SerekCzw:
Witam. Mam zainstalowanego owego patcha. Jest bardzo dobre, ale ma kilka błędów. No, ale nie o to mi chodzi :D. Otóż twórcy patch stworzyli swoją drużynę PESLEAGUNE.PL TEAM. Chciałbym ją edytować i przerobić na własny team.  Niestety nie mogę tego uczynić, ponieważ nie da się zmienić nazwy , herb i stroju drużyny. Czy można zrobić coś, żeby się dało ? Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

FunnyGun:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam zainstalowanego owego patcha. Jest bardzo dobre, ale ma kilka błędów. No, ale nie o to mi chodzi :D. Otóż twórcy patch stworzyli swoją drużynę PESLEAGUNE.PL TEAM. Chciałbym ją edytować i przerobić na własny team.  Niestety nie mogę tego uczynić, ponieważ nie da się zmienić nazwy , herb i stroju drużyny. Czy można zrobić coś, żeby się dało ? Z góry dziękuje. Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
PES EDITOR REJESTRACJA lub LOGOWANIE

SerekCzw:
Mam ten program tylko, że v2.9 no i się nie da edytować. Znajduję wybraną drużynę i mi nie zapisuje zmian. Wiem, że w grze powinno się dać zmienić , a się nie da. Nie mogę najechać strzałkami na opcje : Zmień nazwę, Herb i Stój. Te właśnie nazwy wyświetlają się na szaro.

FunnyGun:
herb podmien w GGS

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej