masz: REJESTRACJA lub LOGOWANIE Może być?? Mogę zrobić inne jak chcesz...
będzie jutro...
a do się to na PC obejrzeć??edt fajnie by było jakbyś zrobił takie jak ten filmik
kiedy bedzie moje intro nie zebym sie czepiał tylko tak sie pytam bo napisałes ze na dzis bedzie
Chciałbym intro z zawodnikami MAN UTD : Eric Cantona REJESTRACJA lub LOGOWANIEPaul Scholes REJESTRACJA lub LOGOWANIE Ryan Giggs REJESTRACJA lub LOGOWANIE i Roy Keane REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=PlayList&p=E20297A985D4FC51&playnext=1&playnext_from=PL&index=1 po kawałku z kazdego filmu... bede cierpliwy i wdzieczny, prosze o odp ile bede musiał czekać
a więc wszystko jutro zrobione będzie... a co do tego intra Lamparda to coś pokombinuje...
chcialbym pod tę kompilacje taki utwór OSTR- Brother on the run
a ja poproszę o Intro pesleague.pl z muzyką z LM filmiki masz na toutube ale mozesz pomieszać z filmikami z rzeczywistoscią
BĘDZIE TO INTRO WISŁY?
Proszę, oto one ----> REJESTRACJA lub LOGOWANIE Bardzo mi się te intro spodobało więc wezmę do PESLEAGUE Patcha...
A daj link do youtuba to tego filmiku a co do intra wisły to nie mogę znaleść tego twojego posta z linkiem jak wyślesz to bym był wdzięczny