REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related prosilbym o to intro milanu bedzie karma
Jak idą pracę nad moim intrem odnośnie "piękna futbolu"?
No właśnie a pod 1.3 chyba nie działa bo maciek_pl pisał że też mu nie chodzi intro pesleague.pl a innym działa Tak więc intra chyba pod 1.3 nie dzialaja
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEtutaj masz materiały z meczów ManU-Bayern, Getafe-Bayern, Lech-Austria Wiedeń, Milan-Liverpool, Niemcy-Polska. Trzeba by jeszcze znaleźć jakąś fajną muzę, powycinać odpowiednie fragmenty z tych filmików i posklejać. Tak na prędko poszukałem ale jakby zagłębić się nieco bardziej w tajniki youtube to lepsze filmiki by się znalazło.
kurcze;((((a nie wiem czy ktos umial by se z tym poradzic???yak mi zalezy
RQ7_CFC widzę jesteś fanem Chelsea więc mam coś dla Ciebie Świetne intro którego sam używam REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrobiłem je na bazie filmiku My Road With Chelsea REJESTRACJA lub LOGOWANIE tylko wyciąłem początek i zaczyna się od około 55s czyli od momentu gdzie pokazana jest Chelsea. Intro oczywiście w wysokiej jakości Pozdro dla wszystkich fanów CFC.
to znajdzie ktos jakies rozwiazanie czy nie ma?
Jestem ciekawe czemu połowa ludziom dane intro działa a drugiemu nie co jest??Frogas12 a masz jakiś patch konami?
ja mam na przykład 1.2 patch konami i też nie działa mi intro robione przez ciebie
przeze mnie?? czy przez kamilczesia?? Bo ja już dobrze teraz robię, ale poprzednie mogą ci nie działać ode mnie ...
Potrzebuje PILNIE intro z tym filmem. REJESTRACJA lub LOGOWANIETrzeba go pobrać, ponieważ na youtubie jakość jest dużo gorsza. Nakarmię ale zależy mi na czasie