Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)

<< < (32/90) > >>

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto mam nie wgrywać oficjalnych patchy od konami

--- Koniec cytatu ---

1.1 1.2 mozesz miec chodzi o inne patche graficzne :P ale z patchem 1.3 od konami narazie ci nie pojdzie :( zaden patch

guardian:
dobra to zrobię reinstall i nie będę wgrywał żadnych oficjalnych patchów

DoMManU:
ale online nie pograsz  ??? teraz online mozna grac tylko na grze bez patchy wgrywanych kitserverem

januszprz:
patch v.1.9 jest super zwłaszcza po update OF i to jest rzeczywiście kawał dobrej roboty. mam jednak dwie prośby :
1) czy da się zamienić Eredivisie(wrzucić ją do others B) z Bundesligą ponieważ można by wtedy zagrać Bundesligą w Master League. Bundesliga jest dużo ciekawsza od Eredivisie(dużo polaków tam gra). Czy można to jakoś łatwo zrobić samemu czy potrzeba update OF ? Bardzo mi na tym zależy.
2) czy jest szansa na zrobienie w OF prawdziwych nazwisk w Classic Teame (Argentyna, Brazylia itp)

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpatch v.1.9 jest super zwłaszcza po update OF i to jest rzeczywiście kawał dobrej roboty. mam jednak dwie prośby :
1) czy da się zamienić Eredivisie(wrzucić ją do others B) z Bundesligą ponieważ można by wtedy zagrać Bundesligą w Master League. Bundesliga jest dużo ciekawsza od Eredivisie(dużo polaków tam gra). Czy można to jakoś łatwo zrobić samemu czy potrzeba update OF ? Bardzo mi na tym zależy.
2) czy jest szansa na zrobienie w OF prawdziwych nazwisk w Classic Teame (Argentyna, Brazylia itp)

--- Koniec cytatu ---

no zeby zamienic bundeslige z eredivisie to bym musial kawal roboty odwalic :P ale pomysle o tym jesli bedzie patch 2.0 a nazwiska w classic tez postaram sie poprawic :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej