Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)

<< < (33/90) > >>

SasukeKamil:
DoMManU tak jest w naszym patchu Piqm Patch,Eredivise w Others B a Bundesliga w miejsce Eredivise ;)

guardian:
DoMManU pisałem wcześniej że mi wywala do windowsa, wtedy miałem bardzo ładne herby drużyn teraz gdy jest wszystko w porządku mam zwykłe takie jak zawsze 

januszprz:
Sasuke, chyba nie masz racji bo w Waszym patchu(a konkretnie w OF-ie) Bundesliga jest w Others B a Eredivisie jako liga a nie na odwrót. pobrałem Waszego patcha 1.9 i ostatni OF(update) i zainstalowałem na czystego PESa i jest tak jak opisuję. to przecież  OF decyduje głównie o tym a nie kitserver, a zarówno Wasz OF z patcha 1.9 jak i ostatni update OF-a ustawiają Bundesligę w Others B i niestety nie ma jej w Master League. jeżeli jest inaczej to co należy zrobić, żeby Bundesliga znalazła się w miejsce Eredivisie a Eredivisie w Others B. przepraszam, że polemizuję z współtwórcą OF-a ale to ja mam chyba rację. i ponawiam gorącą prośbę o OF-a z Bundesligą na miejscu Eredivisie i nazwiska w Classic Teams. wtedy Wasz patch będzie zdecydowanie najlepszy, bo w tej chwili jest "tylko" najlepszy jakie znam. pozdrawiam

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESasuke, chyba nie masz racji bo w Waszym patchu(a konkretnie w OF-ie) Bundesliga jest w Others B a Eredivisie jako liga a nie na odwrót. pobrałem Waszego patcha 1.9 i ostatni OF(update) i zainstalowałem na czystego PESa i jest tak jak opisuję. to przecież  OF decyduje głównie o tym a nie kitserver, a zarówno Wasz OF z patcha 1.9 jak i ostatni update OF-a ustawiają Bundesligę w Others B i niestety nie ma jej w Master League. jeżeli jest inaczej to co należy zrobić, żeby Bundesliga znalazła się w miejsce Eredivisie a Eredivisie w Others B. przepraszam, że polemizuję z współtwórcą OF-a ale to ja mam chyba rację. i ponawiam gorącą prośbę o OF-a z Bundesligą na miejscu Eredivisie i nazwiska w Classic Teams. wtedy Wasz patch będzie zdecydowanie najlepszy, bo w tej chwili jest "tylko" najlepszy jakie znam. pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

nie rozumiem cie  ??? ldaczego piszesz o piqm patch ktory jeszcze nie ujrzal swiatla dziennego w temacie o moim patchu  ???

januszprz:
Sorki, myślałem ze chodzi o 1.9 DoMManU patch.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej