Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorki, myślałem ze chodzi o 1.9 DoMManU patch.
--- Koniec cytatu ---
spoko :) w piqm patch ktory robie z sasukekamil bedzie bundesliga zamist eredivisie a eredivisie w others b ... :)
januszprz:
No to mam pytanie, czy bedzie możliwość zapożyczyć coś z Piqm patcha (np. OF i coś z kitservera żeby zostać przy 1.9 DoMManU ale mieć Bundesligę w miejsce Eredivisie czy trzeba będzie brać cały Piqm patch. A i czy myślicie zrobić nazwiska w classic Team czy też nie ?
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to mam pytanie, czy bedzie możliwość zapożyczyć coś z Piqm patcha (np. OF i coś z kitservera żeby zostać przy 1.9 DoMManU ale mieć Bundesligę w miejsce Eredivisie czy trzeba będzie brać cały Piqm patch. A i czy myślicie zrobić nazwiska w classic Team czy też nie ?
--- Koniec cytatu ---
raczej trzeba bedzie caly piqm patch ;/ a z nawziwskami musze sie zorientować :P
wapGO:
To mój pierwszy post, ale od dłuższego już czasu czytuje to forum ;)
Wielkie dzięki dla DoMManU za patcha. Ale jak wiadomo przy takim dużym patchu znajdą się małe błędy, oto te które narazie znalazłem:
- nie ma Gudjohnsena w Barcie, ani nigdzie indziej (a poza tym cała kochana Barca super :))
- przyśpiewki kibiców Olimpiacosu Pireus i Steauy Bukareszt to okrzyki... polskiej reprezentacji :D O ile ten pierwszy zespół rozumiem (logo klubu czerwono-białe), to Steaua? :P
- na low detalach Old Trafford ma czarną murawe (ale o tym już ktoś pisał)
Narazie tyle, jak coś znajde to dopisze.
P.S Przyłączam się do zwolenników Bundesligi zamiast Eredevise
P.S.2 Szkoda, że wcześniej nie zauważyłem w Master Ligue wszystkim znanego zawodnika który od razu po 1 sezonie przeszedł na emeryture - "Twoja Stara" :P
januszprz:
A czy jest nadzieja na nowszą wersję DoMManu 1.9 patch z Bundesligą w miejsce Eredivisie, bo jednak podoba mi się ten patch najbardziej i chciałbym przy nim zostać ? Mam jeszcze pytanie o zegar, bo zatrzymuje się na 44 min 59 s i 89 min 59 s a nie ma 45 min i 90 min. Czy tak jest w czystym PES 2009 (bo nie pamietam), czy patch coś tutaj zamieszał ?
Nawigacja
[#] Następna strona