Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)

<< < (67/90) > >>

fortex:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDziałać będzie, ale w EPatchu każda drużyna co w ServicePacku ma swój stadion, w grze ma ustawiony KONAMI jako domyślne boisko. W patchu DoMManU byś jedynie to musiał zmienić, aby swobodnie zmieniać stadiony np. w ML

--- Koniec cytatu ---

Tomaj własnie wiem jak to działa, to mówisz nie bedzie problemu

Gawel:
A czy przyśpiewki kibiców potrafią się jakoś dostosować do grających klubów ? Bo np. dzisiaj jak grałem mecz ligi mistrzów, Manchesterem na Lyon, nagle z trybun usłyszałem "Polskaaaa, biało czerwonii..." troszkę się zdziwiłem :D

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA czy przyśpiewki kibiców potrafią się jakoś dostosować do grających klubów ? Bo np. dzisiaj jak grałem mecz ligi mistrzów, Manchesterem na Lyon, nagle z trybun usłyszałem "Polskaaaa, biało czerwonii..." troszkę się zdziwiłem :D

--- Koniec cytatu ---

zartujesz ? co wszyscy z tą Polską ?  ::) ja cała lige manchesterem przeszedlem i angielska i lige mistrzów i nic takiego sie nie wydarzyło O.o moze to jednorazowy błąd ? jak sie powtorzy to napisz...

Gawel:
O, i drugi raz to miałem. Nie pamiętam z kim wtedy grałem, ale poraz kolejny usłyszałem z trybun Mazurka Dąbrowskiego, i pojawił się mały zgrzyt na zębach.

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO, i drugi raz to miałem. Nie pamiętam z kim wtedy grałem, ale poraz kolejny usłyszałem z trybun Mazurka Dąbrowskiego, i pojawił się mały zgrzyt na zębach.

--- Koniec cytatu ---

Dziwne... ale tak być nie może wejdź tu ?:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img\cs0d.img i usuń pliki od polska_254 do polska_258 :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej