Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)

<< < (68/90) > >>

Gawel:
Czy to pomoże nie wiem - okaże się jutro jak będę grał trochę dłużej :) Mam nadzieje że pomoże, bo po trochu mnie to zaczynało irytować ;)

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy to pomoże nie wiem - okaże się jutro jak będę grał trochę dłużej :) Mam nadzieje że pomoże, bo po trochu mnie to zaczynało irytować ;)

--- Koniec cytatu ---

no ja nie wiem czemu wy tak macie :) ja na tym patchu gram od kiedy go wydałem :) wszystko ok może tam parę literówek :P i ze 2 zawodników nieprzetransferowanych ale tak to wszystko mam ok z tego co wy wymieniacie tutaj w problemach ;p

FrAnK8_CFC:
umnie jak gralem Chelsea vs. Cluj na wyjeżdzie to tez było Polska biało-czerwoni... ,albo Marsz, Marsz Dąbrowski... , ale i tak nie gram Cluj wogóle więc mi to nie przeszkadza  ;)

DoMManU:
to usuwajcie te przyśpiewki polskie :) ja nie wiem czemu polska jest źle zrelinkowana O.o mi tam działa normalnie  :P mogę powiedziec ze jak narazie w projekt zaangazowane są 3 osoby :)

xLoLox:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale można tę jaskrawą trawkę zamienić na taką jaki kolor ma murawa jak chcesz mogę sie tym zająć ? :)

--- Koniec cytatu ---

A mógłbyś??? Bo nie wiem jak was ale mnie ta trawa wkurza  >:( >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej