Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)

<< < (76/90) > >>

kozax:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie no kurde koleś NIE PODMIENIŁEŚ SAVE !!!!!!   >:( >:( >:(

--- Koniec cytatu ---

nierozumiem ??? ja przeciez tego patcha nie sciagnelem tylko pytam

fortex:
zainstalowalem patcha i patch konami 1.2 nic poza tym więc ??

fortex:
DoMManU masz jakieś wytłumaczenie ?? Przy zainstalowanym patchu 1.2 od konami i patchu EP już w pierwszym seoznie i mi się tak zrobiło a w tym dopiero w połowie drugiego, i mam taki motyw że jak pierwszy raz w dniu gram ML albo towarzyski to strasznie długo się wczytuje, co było tez przy EP wiec nie sadzisz że to może jakiś zły crack ( może ?? ) albo jakaś skopana wersja(kopia) gry ??

Etoomaster:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale ten patch jest jakis dziwny... Czemu w borussi praktycznie kazdy zawodnik moze wystepowac w ataku jak i na obronie? A w lechu staty chyba zanizone nie liczac obrony... Peszko ma szybkosc 64? WTF?! Lewandowski to wogole jakas cio.ta Stilic tez...

--- Koniec cytatu ---
odpowie mi ktos czemu tak jest?

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDoMManU masz jakieś wytłumaczenie ?? Przy zainstalowanym patchu 1.2 od konami i patchu EP już w pierwszym seoznie i mi się tak zrobiło a w tym dopiero w połowie drugiego, i mam taki motyw że jak pierwszy raz w dniu gram ML albo towarzyski to strasznie długo się wczytuje, co było tez przy EP wiec nie sadzisz że to może jakiś zły crack ( może ?? ) albo jakaś skopana wersja(kopia) gry ??

--- Koniec cytatu ---

Pewnie crack kopnięty... pobierz cracka z game copy world :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej