Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)
fortex:
mógłbyś mi tutaj tego cracka wrzucić bo tam nie umiem znaleść albo swojego podrzuć :D
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmógłbyś mi tutaj tego cracka wrzucić bo tam nie umiem znaleść albo swojego podrzuć :D
--- Koniec cytatu ---
na gamecopyworld wpisujesz pes 2009 i tam masz crackow az glowa mala :) cos dla ciebie sie znajdzie ^^
wiktor96:
Patch jest super wcześniej miałem też twojego patcha v1.8 i gamingaccesa który też jest supers
giecek:
witam
zmienilem wkoncu patcha tranceshine 3.3 na dommanu 1.9, chce zagrac w moja legende ale wywala mi taki komunikat:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
wczesniej jak i teraz mialem wgranego patcha 1.2
niechcialbym stracic savy,bo zaczynalem juz 7 sezon :/
da rade cos z tym zrobic?
pozdrawiam
mrowa196:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam
zmienilem wkoncu patcha tranceshine 3.3 na dommanu 1.9, chce zagrac w moja legende ale wywala mi taki komunikat:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
wczesniej jak i teraz mialem wgranego patcha 1.2
niechcialbym stracic savy,bo zaczynalem juz 7 sezon :/
da rade cos z tym zrobic?
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Podejrzewam że stracisz swoją karierę chyba że wrócisz do tranceshine. Nie wiem jak to jest w przypadku tego patcha bo do tego tematu wszedłem z ciekawości co daje patch by DoMManU v.1.9 a nie dlatego że go posiadam, ale miałem podobny problem z GA Patch i Ekstraklasa bo są inne drużyny i zawodnicy w danym of'ie dlatego chyba ci nie zadziała. Jeśli wprowadzam w błąd to przepraszam, a najlepiej na pytanie odpowiedzą ci na pewno "starzy wyjadacze" w dziedzinie of'ów.
Nawigacja
[#] Następna strona