Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)

<< < (12/90) > >>

DoMManU:
POBIERZ UPDATE !!!

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

update zawiera :
- 100% przeprowadzonych transferów
-kilku nowych graczy
-i inne drobne zmiany

Roo66:
Zagrałem 2 mecze na paczu i lipa. Grałem na Old Trafford : murawa czarna, pod słonce lekko fioletowa. Potem grałem MANU przeciwko Wiśle i co : gracze Wisły w koszulkach Lecha tylko nazwiska zmienione ::)
Dziwne jest to że we wcześniejszym meczu Wiślacy byli ok, może dlatego że grałem przeciwko nim Lechem. Pozdrawiam. Jeżeli coś nabroiłem napiszcie co i jak to naprawić. Poza tym paczyk OK(zwłaszcza menu)

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZagrałem 2 mecze na paczu i lipa. Grałem na Old Trafford : murawa czarna, pod słonce lekko fioletowa. Potem grałem MANU przeciwko Wiśle i co : gracze Wisły w koszulkach Lecha tylko nazwiska zmienione ::)
Dziwne jest to że we wcześniejszym meczu Wiślacy byli ok, może dlatego że grałem przeciwko nim Lechem. Pozdrawiam. Jeżeli coś nabroiłem napiszcie co i jak to naprawić. Poza tym paczyk OK(zwłaszcza menu)

--- Koniec cytatu ---

lol to znaczy ze masz zaslabego kompa na patcha ;/ jak murawa czarna i t d to nic sie nie da chyba poradzic :( pzdr

krzysztof:
do PESA 09 nie trzeba miec wcale jakijs maszyny ja mam durona 3000 512ram karta Geforce 6200 256 ram i na medium mi smiga bardzo dobrze

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdo PESA 09 nie trzeba miec wcale jakijs maszyny ja mam durona 3000 512ram karta Geforce 6200 256 ram i na medium mi smiga bardzo dobrze

--- Koniec cytatu ---

ale zdarza sie ze cos jest uszkodzone w kompie albo ma slaby komputer i potem murway, stadiony, pilki, są czarne

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej