Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch by DoMManU v.1.9 + Update (450 000 pobrań)

<< < (15/90) > >>

Tomaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdzieki :) dlatego Cie prosilem wlasnie bys przejrzal bo szukam caly czas tych błedów a wiem, że są i mam zamiar je naprawic  ;) a co mam rozumiec przez twoją mała sugestie ?

--- Koniec cytatu ---

Teraz masz nazwiska z dużej litery pisane. Moim zdaniem lepiej wyglądają jak początek jest z dużej a reszta z małej litery.

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeraz masz nazwiska z dużej litery pisane. Moim zdaniem lepiej wyglądają jak początek jest z dużej a reszta z małej litery.

--- Koniec cytatu ---

aha zacznijmy od tego, że v.1.9 nie jest moim pomysłem i planów wydania takowej wersji nie było , tylko powstała pod presją ludzi którzy dzien w dzien wysylali mi wiadomosci z prośbą o to bym zrobił kolejną wersję patcha... no i początkowo miała własnie byc czicionka sugerowana przez Ciebie ale wiekszosc uznala ze wolą jednolita duża czcionke... no to ja idąc głosem wiekszości zrobilem taka jaka jest obecnie... chodz tez wolalbym nazwiska rozpoczynane duza litera a reszte z malej :) pozdro

ckman1973:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

- Reiss w obronie  ???

--- Koniec cytatu ---
nie ma już piotra reissa,jest piotr r. :D ;D

Bord77:
Ludzie co jest grane sklady sa pomieszane jak moze bramkarz w manchester city K. Schmeichel grac na ATAKU a KUBA Blaszczykowski jako defensywny pomocnik i wiele takich pomylek w innych klubach pomocy jak to zrobic  :( :( :( :( :( :( :( :(

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELudzie co jest grane sklady sa pomieszane jak moze bramkarz w manchester city K. Schmeichel grac na ATAKU a KUBA Blaszczykowski jako defensywny pomocnik i wiele takich pomylek w innych klubach pomocy jak to zrobic  :( :( :( :( :( :( :( :(

--- Koniec cytatu ---

of z upka sie rozlecial  :( musze to wszystko, niedlugo to uporzadkuje...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej