Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników
Tvn v.2 by kamilczesio4
buchos:
Katyń jest tragedią Polski, spowodowaną przez ówczesną władze socjalistyczną, ale nic z tym nie mają wspólnego dzisiejsi normalni obywatele Rosji (jaki wpływ oni mieli lub ich dziadkowie na to co dokonała władza?), tak samo jest z Żydami, są źli ale i dobzi, zresztą jak w każdym społeczeństwie. Ale to nie na temat. Mam pytanie do ciebie Czesław bo się znacz:
Czy można np. samą mapkę przełożyć z twojego patcha, bez loga, oraz jak usunąć z patcha wyświetlanie nazwisk aby pozostać przy starym.
Które pliki odpowiadają za co, bo kombinowałem to mi tylko błędy wyskakiwały.
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo może jeszcze powiesz że lubisz Rosjan i nie pamiętasz Katynia?Mój pradziadek był żołnierzem i opowiadał jak to żydzi byli cwaniaczkami przed wojna a później że biedni.Kto miał majątki przed wojną żydzi i złodzieje.A z reszta jest to forum o pes a nie o poglądach.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem twoje oburzenie, ale zrozum, to było kiedyś, teraz jest inaczej. :)
Oskareusz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo może jeszcze powiesz że lubisz Rosjan i nie pamiętasz Katynia?Mój pradziadek był żołnierzem i opowiadał jak to żydzi byli cwaniaczkami przed wojna a później że biedni.Kto miał majątki przed wojną żydzi i złodzieje.A z reszta jest to forum o pes a nie o poglądach.
--- Koniec cytatu ---
Zajmuj się tylko i wyłącznie grami komputerowymi, bo takie słowa są hańbiące dla Polaków.
kamilczesio4:
No wiem i macie racje że było kiedyś no ale teraz potomkowie dawnych żydów domagają się od polaków odszkodowania a Polacy jeszcze narażali życie dla nich i im pomagali.A co do Rosjan to szlag mnie trafia jak widzę Putina ale to nie ważne.A co do scoreboarda to tak plik unnamed_36 odpowiada za scoreboard i tyle a jak chodzi o mapkę to tak możesz
Nawigacja