Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Turniej Hamarchi

<< < (28/58) > >>

mrozio11:
Dobra pisałem na początku tego tematu że jak komuś laguje niech wychodzi odrazu z gry a nie koniec meczu a ktoś pisze że lagi były ???
Sam jesteś mundzioł ;D

Ej a robimy tak jak mówiłem???To znaczy zbieramy 16 osób i gramy lige mistrzów wiem że będzie trudno ale mamy ośmiu i ze mną jeszcze zgłosiło sie czterech nowych więc jeszcze cztery osoby i mamy zajebis*ą lige
Pomysł połóweczki ;D ;D ;D

cinosław:
Ludzie grajcie już resztę meczy xD xD:P ja chcę już grac półfinały :P

mrozio11:
      Grupa A                  Mecze      Punkty         Z    R   P        Bramki                                 
1.Cinosław-Manu            2             6                2    0   0         5-2
2.Escobar-Chels             2             4                1    1   0         4-1
3.Beniu-FC Liver             2             1                0    1   1         2-3
4.Piter-Lyon                  1             0                0    0   1         1-3

Grupa B                   Mecze      Punkty         Z    R   P        Bramki   
1.Kabzel-Real M             1              1               0    1    0        0-0
2.Knj-Atletico                1              1               0    1    0        0-0
3.Pstryks-Arsenal           1              1               0    1    0        0-0
4.Poloweczka-Barca       1              1               0    1    0        0-0

P.S Będe pomagał w edycji

cinosław:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE      Grupa A                  Mecze      Punkty         Z    R   P        Bramki                                 
1.Cinosław-Manu            2             6                2    0   0         5-2
2.Beniu-FC Liver             2             1                0    1   1         1-3
3.Escobar-Chels             1             1                0    1   0         1-1
4.Tomi-Valencia             1             0                0    1   1         1-3

--- Koniec cytatu ---

DZIĘKI BĘDĘ JĄ NA BIEŻONCO EDYTOWAŁ xD

cinosław:
Tomi ma problemy z łączem nie wiadomo czy zostanie zdyskwalifikowany xD 

escobarowi przyznajemy walkower ponieważ Tomi nie chciał grac i napisał mu że chce remis...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej