Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Turniej Hamarchi

<< < (5/58) > >>

Milan:
jeszcze nie niemam zbytnio czasu teraz wieczorem siąde przy tym i ci odpowiem ok?

cinosław:
Piter zapisałem cię mam nadzieje że juz z kimś grałeś ...

Milan zagraj z kimś pare razy i daj znać jeśli umiesz to także przyjmę cie do turnieju ...

JEST NAS 6 BRAKUJE 2 JEŚLI SIĘ DZISAJ ZGŁOSZĄ JUTRO ROZGRYWAMY TURNIEJ ok ??

mrozio11:
Spokojnie przecież nie musimy jutro skończyć grać lepiej powoli na przykład mecz i rewanż
Ej a jeszcze jedno nie lubie gości co jak przegrają to nie przyznają sie do tego więc jak zrobimy żeby wiedzieć ile było w meczu???
A jeśli będzie taka sytuacja że ktoś nie będzie mógł sie z kimś połączyć tak jak ja nie moge sie z nikim połączyć jako klient więc nie wiem czy będe mógł grać

cinosław:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpokojnie przecież nie musimy jutro skończyć grać lepiej powoli na przykład mecz i rewanż
Ej a jeszcze jedno nie lubie gości co jak przegrają to nie przyznają sie do tego więc jak zrobimy żeby wiedzieć ile było w meczu???
A jeśli będzie taka sytuacja że ktoś nie będzie mógł sie z kimś połączyć tak jak ja nie moge sie z nikim połączyć jako klient więc nie wiem czy będe mógł grać

--- Koniec cytatu ---

Przy rozlosowaniu wezmę to pod uwagę i będzesz grał wszytkie mecze jako host...  wszytkie mecze .... 
PS: dobry pomysł z tym MECZ I REWANŻ proszę tu zapisywać wyniki ...     

proszę nie pisanie tutaj nowicjuszy którzy nie umieją grać bo potem niewiem czy mam go zapisać czy nie
ROZEGRAJCIE PARE MECZY I DAJCIE ZNAĆ

mrozio11:
I jeszcze jedno dla mnie ważne jak będą lagi to wyłączajcie gre na początku meczu a nie wychodzcie pod koniec i głupie tlumaczenie bo lagowało jak laguje to szybko wyłaźcie i piszcie a nie na koniec meczu wyłączacie i mówicie żeby powtórzyć ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej