Ja jestem za ta liga, pod warunkiem ze bedzie tylko jedna, taka specjalna,niepowatrzalna,prestizowa,dlatego ze platna i ze beda tam startowac stali gracze a nie niedzielni. np. 30zespolow, czy tam 40, albo 20, nie ma znaczenia. A co do nagrod, to mysle ze wplata powinna wynosic 50zl czy tam 100zl, z tym ze, po rozegraniu wszystkich meczow przez gracza 80% bedzie zwracane. A gdy gracz bedzie mial walkowery , wplacona kwota przepada. Reszta, czyli te 20% powinno isc na jakis okazaly puchar plus jakas skromna nagroda. Nagroda za najmniejsza liczbe zoltych i czerwonych kartek oczywiscie powinna byc, z tym, ze raczej jako poboczna a nie glowna. Przeciez w grze chodzi przede wszystkim o zwyciestwo!!! Ta liga powinna byc liga specjalna,niepowatrzalna. Warunkiem startu w pierwszej edycji powinny byc oprocz wplaty eliminacje, czy tam miejsce w rankingu. przypuscmy 5 ostatnich zespolow po zakonczeniu traciloby prawo do gry w tej ekskluzywnej lidze, a na ich miejsce awansowaliby ci, ktorzy wygraliby jakis turniej elimanacyjny. ci co mieliby zbyt duzo walkowerow tez powinni byc eliminowani z tej prestizowej ligi bez mozliwosci powrotu, na ich miejsce przychodza nowi... a zreszta co gracz to inna opinia. ja jestem za liga.. moge zaplacic te 50zloty