Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
zdjecie stadionu
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno wlasnie tylko za chiny nie wiadomo jak to podmienic ....
--- Koniec cytatu ---
Klikasz na to zdjęcie Emirates Stadium lewym przyciskiem myszki,i klikasz Save As,zapisujesz gdzieś na dysku.Otwierasz to zdjęcie w paint'cie.Wklejasz tam zdjęcie Stadionu Wojska Polskiego i dopasowujesz do odpowiedniego rozmiaru takiego jakiego jest na tym zdjęciu Emirates Stadium.Później przez GGS wchodzimy do jakiegoś unnamedu gdzie są zdjęcia stadionów i klikamy lewym przyciskiem myszki na to zdjęcie Emirates Stadium i klikamy Open i wybieramy to zdjęcie Stadionu Wojska Polskiego co wkleialiśmy. ;)Jak będą jakieś pytania to pisać. ;)
sprewell8:
gotowe zdjecie stadionu legii juz mam :) Program takze .. teraz tylko jestem ciekawy gdzie jest ten plik ktory odpowiada za zmiane zdjecia :)))
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgotowe zdjecie stadionu legii juz mam :) Program takze .. teraz tylko jestem ciekawy gdzie jest ten plik ktory odpowiada za zmiane zdjecia :)))
--- Koniec cytatu ---
No właśnie ja też nie wiem jaki unnamed odpowiada za zdjęcia stadionów. ;)
sprewell8:
w cv05.img stadpreview_101.bin i stadpreview_433.bin zamienilem w tych dwoch folderkach zdjecie emrites na legii ... zaobaczymy co z tego bedze ;)
sprewell8:
dalesj jest zdjecie emirates ... ale shit ja juz nie wiem
Nawigacja
[#] Następna strona