Wczas ta liga Jakbyście wcześniej powiadomi o tych zamiarach to by się ludzie nie zapisywali to tej ligi co trwa teraz.Ja zakończy się ta liga to będzie się można zapisać jeszcze do tej płatnej ?
Maciek a mógłbys wstawić swój "test łącza" bo jestem ciekaw na jakim jest tak idealnie
tylko jak będzie szła ta jak ta co jest teraz grupa 5 to będzie to ciężko rozegrać bo w tej grupie 5 osób jest chyba online
możesz rozwinąc swoją wypowiedź, bo jej nie rozumie do końca. Teraz masz 5 kolejek na tydzien
a czy do pes6 tez bedzie taka wysoka cena? nie uwazaciee ze 50 zł to troche za duzo?
mnie tez sie wydaje ze 50 zl to troszke za duzo jak na jedna nagrode KOSZULKE.... ( koszt koszulki jest wiele nizszy niz np 20 graczy po 50 zl ) PRAWDZ?powinny byc jeszcze za 2 i 3 miejsce...
A więc teraz mam 5 kolejek na tydzień tylko w tym jest problem że mało jest aktywnych graczy od poniedziałku widziałem tylko 5 6 osób z tej grupy.Nie wiem czy oni się zgłoszą do 15 pisałem na gg do tych których ciężko jest złapać na mircu to odpisała 1 osoba jak narazie
maciek szukaliście sponsora albo coś typu multigaming chociaż to nie sponsor ale coś podobnego bo dla takiej ligi sponsora wypadało by poszukać a fajnie by było
kiedy by ta liga ruszyła ja bym się zapisał tylko muszę zgromadzić 50 zł