Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

TOP 100 !!

(1/4) > >>

paluch21:
Po ostatniej aktualizacji nie mogłem uwierzyć. Dostałem Gratulacje, że znalazłem się wśród 100 najlepszych graczy ostatniego tygodnia na Europejskich serwerach PES-a:D A jednak ciężka praca popłaca Rozegrane 26 spotkań z czego 25 wygranych, Jedna porażka z EROKRYPTONIM po zaciętym meczu:) Czy ktoś może się pochwalić jeszcze takim osiągnięciem?:) Wiem, że Bayern jest najlepszym graczem, który reprezentuje pesleagure.pl na arenie międzynarodowej, dla niego wielkie gratulacje za permanentne górowanie w europejskim rankingu:) Czy ktoś jeszcze był w ran. 100?:) albo 10 ?:)

Pozdrawiam pesleague maniaków:)

PS Dzięki Maciuś za odblokowanie konta:)

maciek_pl:
a gdzie to się sprawdza? i jaki masz ranking :)

paxx:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo ostatniej aktualizacji nie mogłem uwierzyć. Dostałem Gratulacje, że znalazłem się wśród 100 najlepszych graczy ostatniego tygodnia na Europejskich serwerach PES-a:D A jednak ciężka praca popłaca Rozegrane 26 spotkań z czego 25 wygranych, Jedna porażka z EROKRYPTONIM po zaciętym meczu:) Czy ktoś może się pochwalić jeszcze takim osiągnięciem?:) Wiem, że Bayern jest najlepszym graczem, który reprezentuje pesleagure.pl na arenie międzynarodowej, dla niego wielkie gratulacje za permanentne górowanie w europejskim rankingu:) Czy ktoś jeszcze był w ran. 100?:) albo 10 ?:)

Pozdrawiam pesleague maniaków:)

PS Dzięki Maciuś za odblokowanie konta:)

--- Koniec cytatu ---

Ale osiągnięcie . Jeżeli ranking konami na serwerach dla ciebie jest areną międzynarodową czy jakimś wyznacznikiem  skilla to powodzenia .

paluch21:
A jaką jest areną? Skoro grasz z Niemcami, Rusami, Włochami itp:D To nie jest międzynarodowy? A punkty są przyznawane na niemalże identycznej zasadzie jak na pesleague:) Więc top 100 z bodajże 8 tys wszystkich zawodników to duży wyczyn:) Do tego nie są to mecze  barca vs barca:) I co najważniejsze z tych 25 meczy wygrałem z crack (który jest chyba 4-5) :D:D:D

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle osiągnięcie . Jeżeli ranking konami na serwerach dla ciebie jest areną międzynarodową czy jakimś wyznacznikiem  skilla to powodzenia .

--- Koniec cytatu ---

no tak bo waszym zdaniem to ESL jest wyznacznikiem wszystkiego - brawoooo ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej