Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Faces by .::Diego::. => download(all) pożegnanie;] - 05.07.2009

<< < (139/141) > >>

makaveli91:
zrobiłbyś mi parę twarzy zawodników drużyny Ruchu Radzionków , najbardziej mi zalezy na twarzach: Kompały , Gielzy , Gierczaka , Wiśniewskiego , 2 Gielów ( 1 twarz) , Mazura , Jankowskiego , Kubisza , Stranca , Trzcionki , Domańskiego , Kocura , Bobera :) , dam linki do zdjęć , tylko najpierw napisałem czy zrobisz :)

RoGal_19:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrobiłbyś mi parę twarzy zawodników drużyny Ruchu Radzionków , najbardziej mi zalezy na twarzach: Kompały , Gielzy , Gierczaka , Wiśniewskiego , 2 Gielów ( 1 twarz) , Mazura , Jankowskiego , Kubisza , Stranca , Trzcionki , Domańskiego , Kocura , Bobera :) , dam linki do zdjęć , tylko najpierw napisałem czy zrobisz :)

--- Koniec cytatu ---
Napisał ze odchodzi przeciez:) Ale jak masz w miare dobre foto to jak bede miał PHS to Ci zrobie(jesli chcesz wogóle, bo mnie nie uwzgledniono ostatnio w czołowce facemakerów)

makaveli91:
zaraz dam linki:)
Gielza - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

RoGal_19:
Foto niezłe:) Ale wez jeszcze zapytaj Diego na 100% bo jak by Ci zrobił to ja nie robie bo go nie pobije w tym momencie bo przez awarie dawno nie robiłem

.::Diego::.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE(jesli chcesz wogóle, bo mnie nie uwzgledniono ostatnio w czołowce facemakerów)

--- Koniec cytatu ---

post chyba skierowany w moją strone...
wypisałem na szybko nicki które przyszły mi wtedy na mysl :) pokaż na co cie stac teraz :)
EDIT
np zrób tego gielze :) ja nie bede juz robił twarzy i zdania nie zmienie,
chyba ze moja wisełka do LM sie dostanie, myslałem tez jeszcze nad nowymi transferami, ale poki co fot nie ma :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej