Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Podstawienie lig
Simonwizard:
Witam
Ściągnąłęm sobie patha pana DoMManu( świetny swoją drogą) głównie ze względu na licencjonowaną Budesligę, koszulki, zawodników. Krótko mówiąc, chciałem sobie zagrac w Bundeslidze w Become a Legend, ale neistety do wyboru mam nadal tylko ligę hiszpańską, angielską, włoską i francuzką, ew. holenderską. Chciałbym sobie podmienić np. ligę francuzką na właśnie Bundesligę. Bardzo mi na tym zależy. Wie ktoś jak tego dokonać? Nie piszę w temacie patha bo ma juz 10 stron i jestem pewien, że czekałbym dłużej na odpowiedź niż tu ^^. Z góry thx.
es_sabbi:
w sumie to proste :) włącz BL stwórz sobie swojego gracza i wybierz ligę dowolną z 4 dostępnych dywizji a potem wyskakuje Ci komunikat czy chcesz dokonać zmian czy zostawić ligi tak jak są. No i ja wtedy dokonuje sobie zmian :) Robię sobie ligę angielska, włoską, niemiecka i hiszpańską - ale wywalam z nich tych słabeuszów a wrzucam innego dobre i znane zespoły z Others A i potem potwierdzasz i grasz :)
Swoją drogą mogliby w KONAMI zwiększyć liczbę dywizji do 6 lub np. zrobić po 3 ligi w każdej dywizji :/
Simonwizard:
Robię tak jak mówisz, ale do ligi z których mogę dokonać zmian to tylko angielska, hiszpańska, włoska i holnderska, niemieckiej nigdzie nie ma;/
No i jeszcze Other A ;/
No ale dzięki za chęci, mimo to czekam nadal na inne propozycje pomocy ^^
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERobię tak jak mówisz, ale do ligi z których mogę dokonać zmian to tylko angielska, hiszpańska, włoska i holnderska, niemieckiej nigdzie nie ma;/
No i jeszcze Other A ;/
No ale dzięki za chęci, mimo to czekam nadal na inne propozycje pomocy ^^
--- Koniec cytatu ---
hmm to dziwne :/ a wgrałeś OF'a przed rozpoczęciem BL??
Simonwizard:
OF-a? Pierwsze słyszę ;D NO ale mniejsza, gdybyś mógł to napisz co to jest i jak to wgrać. Dam karmę ^^
Nawigacja
[#] Następna strona