powiem tak --- jest tak ze zawsze beda lagi --teraz jesli ja mam neta zalozmy 2 mb i kolega ma takiego albo lepszego i ma tak dobry sprzet jak ja (komputer -procek przynajmniej dwu rdzeniowy , geaforce 88oogts i tak dalej ) wtedy pes jest do zniesienia jesli chodzi o gre w sieci i wszystko dziala oki --to japonce sa producentami a oni nawet juz lodowki maja ktore same zamawiaja jedzenie ,tym bardzjej ich komputery sa tak wypasione ze 4 rdzeniowy procek i i plyta glowna ze slimem na dwie karty grafiki geaforce serii 9 to normalka - u nas dla wiekszasci graczy to przepasc i tyle --zawsze jest tak ze nic nie ma za darmo -za zabawe w dzisiejszych czasach moi drodzy trzeba poprostu zaplacic ,koniec kropka --ja wiem ze nie kazdego stac na dobry sprzet i wogole ,ale co zrobic takie sa teraz wymogi jesli chodzi o granie w sieci dobry sprzet i szybki net(obowiazek jesli chcesz czerpac w 100 % przyjemnosc z gry) --dozo graczy pewnie jeszcze to ludzie uczeszczajacy do szkoly zyjacy z kieszonkowego mamy i taty i tyle i wiadomo nie kupia sobie kopmutera ktory by byl z gornej polki z dobra karta grafiki dobrym procersorem i dobra plyta glowna-jedyne co nas laczy to chec gry w tego pesa cholera jasna no-tak wiec jest tak jak jest - trzeba grac i tyle czasem bedzie chodzilo wszystko plynnie jesli trafie na gracza ktory ma sprzet i neta na wysokim poziomie a czasem beda lagi jak h,,,,,,,,,,,.. no wlasnie bo kolega ma 1 mb albo nizej neta i kompa ze zacina nawet -pacmana hehe ---i nie piszcie juz ze ten pes jest do dupy bo so lagi i sie glupio gra i fifa jest super i pupcia i jasioo --to grajscie w fife -- oki pozdrawiam i sorki ze sie troszke rozpisalem ale wiecie urlopik zalegly pre dni tak wiec mam troszke wolnego czasu --hejka pozdrawiam wszystkich graczy ---i wiadomo jak najwiecej wygranych--- hejka a zapomnialem dodac konami wychodzi wszystko oki tylko na ich szbkich laczach i sprzetach - tak wiec w polsce mosimy troszke poczekac choc i tak juz mamy wysokiej jakosci lacza itp itd --joo