Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Aktualizacja pes2009: Patch 1.30 - już wydany!!!

<< < (23/25) > >>

Lodzio20:
ma ktoś coś takiego że na tym zafajdanym patchu gra jest jakaś zwalona...mianowicie zawodnicy przyjmują piłkę w miejscu, ruszają się jak cwele nawet na czerwonych strzałkach i mijaja się z połową piłek. Idzie do kogos podanie a ten zawodnik tak jakby nie wiedział co to jest piłka!!...tak samo z przyjęciem piłki...odskakuje im ona non stop!!na patchu 1.2 nie miałem takich akcji!!!ograłem nawet gościa co miał rating 770 a z ludźmi co mieli 500 wygrywałem po 8-1...a teraz porażka z gościem co miał 520!!nie da się grać na tym patchu!!!zawodnicy zachowują sie jakby zabrali im umiejętności jak w kosmicznym meczu!

Galasz:
Już wszystko jest w porządku ale trzeba było od nowa wszystko zainstalować ;D

maciek_pl:
nadal twierdze, że połowa z was nie ma dobrych PC a druga dobrych łaczy internetowych

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż wszystko jest w porządku ale trzeba było od nowa wszystko zainstalować ;D

--- Koniec cytatu ---

kurcze jak tylko dostane DVD-ROM z naprawy to usunę PESa i zainstaluje od nowa tylko z patch'em 1.30 - na zagranicznych forach dużo osób właśnie tak zrobiło i bardziej sobie to chwali niż tylko instalowanie 1.30 jako update.

Martinho17:
Maciek ma racje. Ja jakoś gram z ludźmi którzy mają dobre łącza i nie ma w ogóle lagów. Albo występują sporadycznie. Wkurza mnie jedynie to że bardzo ciężko sie z kimś połączyć bo dużo ludzi nie ma tego patcha a nawet jak ma to też występuje masa problemów. Cóż do tej gry trzeba dużo cierpliwości.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej