Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Aktualizacja pes2009: Patch 1.30 - już wydany!!!
Gujet:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWięc mam pytanie do zarządu ligi pesleague.pl
Panowie, obywatele ludu pracującego :-) jak sytuacja nowych patch'ów wpłynie na naszą ligę?? Można grać na patch'u 1.20 - jeśli obie strony w wyzwaniu posiadają taką wersję patch'a - czy serwery Konami nakazują aktualną wersję 1.30?? Jeśli tak to chyba jest to tylko kwestia dogadania między graczami (choć boję się, że będzie z tym wiele problemów). Ja sam niestety mam problem, gdyż parę dni temu "klęknął" mi DVD-ROM i nie mam jak uruchomić gry - muszę czekać aż pojawi się crack no-dvd pod wersję 1.30. Nowy DVD-ROM powinienem dostać pod koniec przyszłego tygodnia (Mam notebook'a i wymieniam DVD na gwarancji a to trwa :/). Nie chcę dostać w takiej sytuacji WO w każdym meczu :/ Wydaje mi się, że w takiej sytuacji może być jeszcze paru innych graczy.
--- Koniec cytatu ---
Imo: jeśli serwery nie nakazują wersji 1.3, to optuję za wersją 1.2. Skoro ma nie być kitservera, to słabo mi się widzi instalowanie 1.3 dla dwóch poprawek (jak wyjdzie 1.4 będę się zastanawiał). Szkoda tracić zainstalowane dodatki :/
buchos:
Dokładnie gra bez kitservera jest bezsensu, proponuję puki nie będzie kitservera pod 1.30 grać na patchu 1.20. Inaczej nie ma co grać, bo pes bez tych wszystkich dodatków jest tak przerażająco łysy że odechciewa się grać.
chelsea20:
Podaje wam link do konami patch 1.30+crack wszystko działa bez problemów
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPodaje wam link do konami patch 1.30+crack wszystko działa bez problemów
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
patch działa ale gdzie można sprawdzić w grze, że to rzeczywiście patch do wersji 1.30?? Możesz podać źródło??
maciek_pl:
PATCH 1.30 DOSTĘPNY JUŻ JEST W DOWNLOAD W GRZE
Nawigacja
[#] Następna strona