wydajcie spolszczenie bez patcha, bo tak to bedzie musial ktos pobrac patch i je wyciagnac , zeby wrzucic na filefront albo cos...
No właśnie,ja na pewno nie ściągne RLB Patch.A tak każdy będzie mógł korzystać z pełnego spolszczenia.
wogole zostawcie ten rlb patch i zrobicie kompletne spolszczenie bo to na nie czeka teraz wiekszosc fanow pesa w polsce... a nie na wasz rlb patch... a tak to tylko data premiery pelnego spolszczenia sie opóźni. a jak wyjdzie z patchem to i tak pierwsza osoba ktora go pobierze wyciagnie spolszczenie i upchnie gdzie indziej za karme +5
Trzeba było tak zrobić ze swoim patchem. Uważam, że bardzo wiele osób zainteresuje się tym patchem spolszczenie jest tylko dodatkiem do niego
Człowieku ale problem wyciąć z patcha spolszczenie.A po drugie to jak byś obserwował temat od początku to byś wiedział, że spolszczenie wyjdzie także osobno
NIE DZIAŁA pod patchem 1.3a do KITSERWERA nie moge wrzucić bo ów właśnie KITSERWER nie dziala pod KONAMI 1.3
mam pytanie jak mi się nie spodoba da się wywalić??
da sie skopiuj oryginalny plik z plyty z grą....ponawiam pytanie jak wrzucam ten plik do pesa do IMG to mi wywala do WINDY zaraz po pokazaniu LOGA KONAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co zrobic !!!!!!!!mam KONAMI 1.3
poradzcie co zrobic !!!!! zeby nie wywalalo do windowsa