szukalem sporo na ten temat ale jednak nie moge sobie poradzic.. A wiec, mam wgrany patch Burgum w wersji 0.50(zaznaczam ze jest dla mnie wystarczajacy:)) i w others b jest Lech Poznan, jednak nie ma strojow i aktualnego skladu(to mozna zrobic:P). Moje pytanie brzmi nastepujaco- jak wgrac stroje dla druzyny Lecha do tego patcha? Sciagalem rozne pliki z kitsami, ktore byly w formie png, wgrywalem do folderu uni jednak nic to nie zmienialo. Kiedys wgralem mini patch stworzony przez jednego z uzytkownikow, pieknie wykonana druzyna Lecha byla natomiast reszta byla skopana w grze tzn nazwy druzyn sie pozmienialy, wiem ze odpowiada za to plik edit_01 w folderze save ale nie wiem czym sie go edytuje(czy w ogole mozna go edytowac) Jestem troszke zielony w tej sprawie, jednak prosze kogos o pomoc. Jeszcze raz zaznaczam, mam patch Burgum, Lech jest w others B i chce wgrac do niego stroje, (twarze tez by sie przydaly:P) prosze o pomoc, aha i zaznaczam ze nie chce wgrywac patcha np Ekstraklasa Patch ktory wazy przeszlo 1gb tylko dlatego zeby miec Lecha:P chce tylko wiedziec
jak wgrac stroje z gory dzieki za pomoc!!!