Bardzo mi przykro, że muszę napisać tego posta, lecz nie chcę aby ktoś został postawiony w takiej sytuacji jak ja.
Mowa tutaj o wczorajszym Pucharze Dnia. Wszystko było w porządku do meczu z graczem Wrobelinho. Ba, nawet z nim świetnie się grało i prowadziliśmy b. wyrównany, ciekawy mecz... do 60 min (0-0), po czym nas rozłączyło (nie wiem - może z mojej winy, choć bezpośredniego wypływu na to nie miałem, zresztą jak sam Wrobelinho wie rozłączyło nas w jego polu karnym, no ale już nieważne bo nie o to chodzi). Napisałem od razu do niego na MIRC-u, żeby postawił nowy pokój i zagramy te dodatkowe 30 min, a jeśli wciąż będzie remis to jeszcze dodatkowe 30, jako dogrywkę. Z niechęcią ale zrobił tak jak powiedziałem. W 22' strzeliłem bramkę na 1-0, wciąż atakowałem... 30 minuta, jestem nadal pod jego polem karnym - wybijam piłkę na aut. Napisałem, że 30 min i kończymy, tak jak się umawialiśmy. Zripostował się, że nie jest pewien czy tamten mecz zakończyliśmy w 60. Nie chcąc się kłócić dograłem mecz do 40 minuty, po czym:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIENastępnie troszkę rozmowy na MIRC-u i kilka epitetów na Dabala...
REJESTRACJA lub
LOGOWANIENie wiem dlaczego wciąż znajdują się tacy gracze, którzy nie chcą grać do końca fair. Ze stanu remisowego chcą zrobić gładkie 3-0 dla siebie. Najpierw się na coś zgadzają, następnie, gdy przegrywają ich poglądy ulegają obrotowi o 180 stopni. Czy zwycięstwo na pesleague.pl jest tak cenne i takie ważne, że niektórzy kompletnie zapominają o swych wartościach moralnych, może to już nikogo nie obchodzi? Poza tym wyzwanie organizatorów turnieju od patałachów i kretynów to szczyt nie powiem czego. Człowiek, który swój wieczór poświęca na to, aby spragniony lud mógł w jednym miejscu robić to, co lubi - nie idzie na piwo, na bilarda czy oglądać TV, a na drugi dzień musi iść do pracy. Dlaczego nie chcecie tego uszanować?
Myślę, że za takie zachowanie - utrudnianie rozegrania turnieju, szukanie sposobu jak wygrać poza boiskiem, obrażanie innych graczy, a także organizatora turnieju, powinno być bardzo surowo karane! Mam nadzieję, że gracz Wrobelinho odpocznie sobie od gry przez odpowiedni czas, a szkoda, bo graczem jest bardzo dobrym.