Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne

Wskaźnik upadku piłki

<< < (17/24) > >>

Mario44:
karmy chyba już nie ma,nie wiem  :-\ fajnie że się podoba

ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKarkonosze Jelenia Góra - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Karmy już nie ma, więc powiem ci dzięki... ;D

czerwono-czarny:
ArsenalEboue siema prosiłes o Karkonosze Jelenia Góra czyzbys był z Jeleniej Góry??? :).Nie wiesz czy ktos zrobił stroje Karkonoszy???.Bo chciałbym sobie zrobic Karkonosze w Pesie ja Jestem z Jeleniej...;)

ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEArsenalEboue siema prosiłes o Karkonosze Jelenia Góra czyzbys był z Jeleniej Góry??? :).Nie wiesz czy ktos zrobił stroje Karkonoszy???.Bo chciałbym sobie zrobic Karkonosze w Pesie ja Jestem z Jeleniej...;)

--- Koniec cytatu ---
cud! Znalazłem ziomka z Jeleniej Góry! Może otworzymy wątek z prośbą o zrobienie drużyny Karkonoszy do Pesa??  ;D  Z Jeleniej Góry nie jestem, tylko moja rodzina tam mieszka, a na stałe mieszkam koło Jeleniej Góry - we Lwówku Śląskim, więc też chciałbym żeby ktoś zrobił również Drużynę Czarnych Lwówek Śląski... ::) ;D

czerwono-czarny:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEcud! Znalazłem ziomka z Jeleniej Góry! Może otworzymy wątek z prośbą o zrobienie drużyny Karkonoszy do Pesa??  ;D  Z Jeleniej Góry nie jestem, tylko moja rodzina tam mieszka, a na stałe mieszkam koło Jeleniej Góry - we Lwówku Śląskim, więc też chciałbym żeby ktoś zrobił również Drużynę Czarnych Lwówek Śląski... ::) ;D

--- Koniec cytatu ---
Jasne czemu nie ;) moze nawet sie znamy hehe spoko,ale tak zrobic zeby stworzyc Karkonosze zaczac gre nimi od 1 ligi w master league fajnie by było ;)...Stroje moze ktos by nam zrobił,ale jak herb do gry zrobic i twarze? :D a na stronie KSK nie ma wzorów stroji wiec nie wiem skad wziac...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej