Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
O co chodzi?
arconada1:
Po odinstalowaniu pes-a i ponownym zainstalowaniiu zaden patch mi niechce działac porawnie na wersji 1.2 konami na 1.1 jest wszystko o.k
O co tu chodzi kto mi to przetlumaczy!!!
Load failed because data is from a clifferent version.Download content and update data.
a wczesniej grałem na wer. 1.2 od konami na wieliu patchach-i wszystko mi działalo. :'(
kri$hn@:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo odinstalowaniu pes-a i ponownym zainstalowaniiu zaden patch mi niechce działac porawnie na wersji 1.2 konami na 1.1 jest wszystko o.k
O co tu chodzi kto mi to przetlumaczy!!!
Load failed because data is from a clifferent version.Download content and update data.
a wczesniej grałem na wer. 1.2 od konami na wieliu patchach-i wszystko mi działalo. :'(
--- Koniec cytatu ---
po zainstalowaniu na czystego pesa patcha 1.2 musisz w grze wejsc w System settings i na samym dole powinno byc download , wyszuka ci sie aktualizacja ktora pobierasz i wtedy powinno wszystko grac . Wiem bo mialem ten sam problem:)
arconada1:
NO właśnie robie download i dalej nic nazwiska piłkarzy powinny byc z małej litery a mam albo z duzej albo pomieszane tzn z małej i duzej.Stroje niekture są innych niema itd.
ArsenalEboue:
Zrób jeszcze raz ten reinstal, a potem usuń wszystkie pliki związane z PES 2009, czyli patchy itd....
Gdy już zainstalujesz ponownie PESa pobierz ten patch 1.2 od KONAMI może to pomoże . A jeśli chodzi o przetłumaczenie to chyba piszę tam tak: Załaduj nie powiodła się, ponieważ dane z clifferent version.Download treści i aktualizacji danych
arconada1:
WALNE se reinstalke---a jak ;D
Nawigacja
[#] Następna strona