Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Najlepszy patch do pes 2009!!!
Drakensang:
Gamingaccess Community Patch jest najlepszy, chociaż patch Tranceshine'a mało mu odstępuje ;]
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Ja tam wole Piqm Patch i narazie go nie zamierzam zmieniać na żaden inny
Friter:
Mało opcji nie ma Piqm Patcha, Epatcha, Bundespatcha, Ultimate Patcha,Bueno Patcha, World Football Patcha, Greece League Super Patcha,All National Teams Patcha, MŚ Italia `90 Patcha, Super patcha by Smiechu7, IBK Patcha, Patcha by Pstryks, Scottisch Premier League Patcha, Liga Adelante patcha, Arsenal4Life 20 team +1 Coca Cola Championship Patcha v .70, Sirion Pes Patcha Ultimate 09, E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patcha 2009, FC Bayern Retropatcha, MegaPatcha.
Tyle ja znam sam a ile jest naprawdę to niewiem :P. Trochę tego dużo jest :o
EsDoU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMało opcji nie ma Piqm Patcha, Epatcha, Bundespatcha, Ultimate Patcha,Bueno Patcha, World Football Patcha, Greece League Super Patcha,All National Teams Patcha, MŚ Italia `90 Patcha, Super patcha by Smiechu7, IBK Patcha, Patcha by Pstryks, Scottisch Premier League Patcha, Liga Adelante patcha, Arsenal4Life 20 team +1 Coca Cola Championship Patcha v .70, Sirion Pes Patcha Ultimate 09, E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patcha 2009, FC Bayern Retropatcha, MegaPatcha.
Tyle ja znam sam a ile jest naprawdę to niewiem :P. Trochę tego dużo jest :o
--- Koniec cytatu ---
jest taki do PES 2009 ?? :o
qbaboss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEracja za mała lista powiększ ją, dodaj jeszcze EKSTRAKLASA PATCH, BUNDES PATCH, WORLD FOTBALL PATCH , itd... ;)
--- Koniec cytatu ---
wedle zyczenia dodalem wiecej wariantow do wyboru... :)
Nawigacja
[#] Następna strona