Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!
lula83:
Wszystko chodzi dobrze i teraz pozostaje czekać na stuprocentowe spolszczenie i bedziemy miec polskiego PES:)
Fat_ED:
dajcie spokoj z komentarzem w wykonaniu Szpaka i Szaranowicza kto rozegral w fife chocby pare meczow to wie o co chodzi, dzieki bogu, ze w pesie mam do wyboru poza angielskim niemiecki, wloski, francuski i hiszpanski, najlepszy komentarz w pes 2009 to niemiecki a po nim wloski, niemiecki brzmi podobnie do tego na dsf i zaleta jest to, ze malo co z niego rozumiem ;D
Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdajcie spokoj z komentarzem w wykonaniu Szpaka i Szaranowicza kto rozegral w fife chocby pare meczow to wie o co chodzi, dzieki bogu, ze w pesie mam do wyboru poza angielskim niemiecki, wloski, francuski i hiszpanski, najlepszy komentarz w pes 2009 to niemiecki a po nim wloski, niemiecki brzmi podobnie do tego na dsf i zaleta jest to, ze malo co z niego rozumiem ;D
--- Koniec cytatu ---
Ja tam niemieckiego nie mógł bym słuchać, drażni mnie ten język. Słyszałem wiele opinii że najlepszy jest hiszpański.
Swoją drogą ciekawe czy ktoś zrobił by polski komentarz do Ekstraklasa Patch żeby czytał nazwiska polskich ligowców np.Bosackiego.
Jabłonka:
A macie nazwiska komentatorów które się pokazują na początku meczu na dole?
Giovani dos Santos:
Chwała temu kto to zrobił ...
Nawigacja
[#] Następna strona