Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!

<< < (28/94) > >>

Arek1974:
Powiem tak - szacunek dla twórcy, ale po rozegraniu kilkunastu meczy zastanawiam się na jaki komentarz zamienić - wrócić do angielskiego czy np. hiszpańskiego lub włoskiego. Żadnego z tych języków nie znam, więc nie rozumiem co mówią, a w komentarzu Szpakowskiego i Szaranowicza największym problemem jest to, że ... rozumiem co mówią :) Jak dla mnie za mało emocji, wszystko jest strasznie sztuczne i często tekst jest nieadekwatny do sytuacji na boisku. Poza tym faktycznie są takie momenty, gdzie przez dłuższą chwilę nikt nic nie mówi.
Być może w komentarzu np. włoskim jest identycznie, ale tam i tak nie kumam, co mówią :) więc nie zwracam na to uwagi.

Blinx321:
hahaha .. powiem tylko tyle.. taki sam mam komentarz IDENTYCZNY w FIFA 08 09 na PS2 !!;]

FCB10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie. Czytają wam nazwiska? Mówię ok, ale on nie czyta nazwisk takich kolesiów jak C. Ronaldo, Lampard czy Fabregas ...

--- Koniec cytatu ---

pare razy mi powiedzial: "ronaldo przy pilce", albo "WAYNE ROONEY!!!cóż za gol" ;D

Inter:
meką, krystian ronaldo, manczini? Nie, zostaję przy angielskim :P

Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmeką, krystian ronaldo, manczini? Nie, zostaję przy angielskim :P

--- Koniec cytatu ---
Pyrlo, Jakinta, Groso, Sznejder, Runi. Ja tam jednak lubię Szpaka.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej