Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!

<< < (37/94) > >>

fantheblues:
Zwykle pesymistucznie podchodzę do tego typu wynalazków. Czytając wasze opinie trochę się zniechęciłem. Pobrałem mimo wszystko ów komentarz i stwierdzam, że jest świetny! Faktycznie, zdarzają się błędy, ale lepsze to niż ten angielski (tzn. wolę komentarz angielski, ale w grze często się zacinał i też gadali rzadko).

Jak dośrodkowuje, a piłka wyjdzie za linię koncową to słychać "ładne dogranie".

Jeszcze raz brawo!

Lusik16:
na czystym grasz ?

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Kurna jak chodzi ogólnie o komentarz no to spoko ale z nazwiskami w tym komentarzu to totalna lipa.Grałem dziś lige mistrzów Galatasarayem i przez 7 meczy które grałem tą właśnie drużyną przeczytali mi tylko 2 nazwiska i były to (tak powiedzieli komentatorzy podczas meczu)

-Milan Barosz (wiem ze sie pisze Baros ale ja mówie tak jak oni czytają)
-Nonda

I zadnego innego nazwiska poza tymi dwoma,a gdzie Arda Turan,Umit Karan i inni znani zawodnicy to samo mam z innymi drużynami no może oprócz Man.U

Co wy na to i może ktoś tak ma jak ja i zna lekarstwo na to???

kamilczesio4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurna jak chodzi ogólnie o komentarz no to spoko ale z nazwiskami w tym komentarzu to totalna lipa.Grałem dziś lige mistrzów Galatasarayem i przez 7 meczy które grałem tą właśnie drużyną przeczytali mi tylko 2 nazwiska i były to (tak powiedzieli komentatorzy podczas meczu)

-Milan Barosz (wiem ze sie pisze Baros ale ja mówie tak jak oni czytają)
-Nonda

I zadnego innego nazwiska poza tymi dwoma,a gdzie Arda Turan,Umit Karan i inni znani zawodnicy to samo mam z innymi drużynami no może oprócz Man.U

Co wy na to i może ktoś tak ma jak ja i zna lekarstwo na to???

--- Koniec cytatu ---
Przeczytał tylko tych dwóch bo galatasaray ie ma w pes 2009 ;/
A co do komenta to i tak jest super ;) Wielki + za ten komentarz :) Teraz czekać na spolszczenie 100% napisów

wojtekk5:
2 błedy które wychwycilem :
-uderzyłem z 30 metrów na be=ramke i on mówi :,,główka!!z takiej odległości nie miał szans,,
-przeciwnik strzelił bramke na 2:2 a on mówi :,,teraz już spokojnie 2 bramki przewagi to dużo,,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej