Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!
cube:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdopatrzyłem sie błędu z nazwiskami a blad jest taki ze lecę od unnamentu 1 i co 4 czyta ..zaczolem poprawiać to myślę ze za parę dni skończę i postaram się dodać jak najwięcej zawidnikow z ekstraklasy ;)
--- Koniec cytatu ---
że tak powiem brzydko jeb..... ekstraklasę, wydaję mi się, że lepiej jak juz masz coś poprawiać to najlepsze kluby, aby były all nazwiska z angielskiego komentarza real, barca, manu, liverpool, arsenal, milan, inter i inne kluby
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Dokładnie tak jak mówi Dante.Jak chcesz poprawiać nazwiska to popraw tym najlepszym drużynom.Kto tam gra na ekstraklasie???
No może co 10 osoba a dobrymi drużynami gra o wiele więcej osób.
Michał17Widzew:
właśnie przeglądam i tak slucham to powiedzmy viduka ma nr 201 otwieram u kempesa i tego dźwięku wg nie odtwarza :( :(ale to się da poprawić przecież pozdro dla kempesa za prace :) :)
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
@Michal16Widzew
To jak poprawisz te nazwiska u wszystkich allstar'owych drużyn to zobaczysz ile ci karmy od użytkowników przybędzie bo jeśli to dobrze zrobisz to nagroda cie nie minie.
P.S. Ja bym chętnie to popoprawiał tyle że ja się na tym nie znam i tylko bym poknocił.
Patricos10:
--- Cytuj ---ok dzięki Duży uśmiech czekam z niecierpliwością Mrugnięcie
--- Koniec cytatu ---
dam ci link jutro rano teraz wrzucam to na megaupload i pisze że potrwa to 3g
Nawigacja
[#] Następna strona