Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!
Michał17Widzew:
szukam błędów ale ciezko jest tych plików poprawiłem juz sporo..poprawiam tez kwestie np do boku zamieniam to na piękne podanie do boku co teraz zrobią coś w tym stylu żeby szpaku nie mówił tak smętnie tylko energie t to wkładał
wojtekk5:
ja bym chciał żebyś poprawił jeśli sie da żeby on mówił po golu ,,bramke strzela np.david villa,, a nie widać radość na twarzy strzelca i on mówi świetnie wyłapał tę piłke bramkarz zamiat świetnie broni boruc on nie wymawia nazwisk bramkarzy i gdybyś mógł poprawić ten błąd że strzelam z 30 m a on mówi strzał głową i żeby mówił bardzuej energicznie jeśli uda ci sie to poprwić to będzie fajnie sprubój ;);) Wszyscy będą ci wdzięczni
Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszukam błędów ale ciezko jest tych plików poprawiłem juz sporo..poprawiam tez kwestie np do boku zamieniam to na piękne podanie do boku co teraz zrobią coś w tym stylu żeby szpaku nie mówił tak smętnie tylko energie t to wkładał
--- Koniec cytatu ---
Micha16Widzew może przekształcił byś kiedyś ten komentarz na taki do Ekstraklasa Patch??
Szacun masz u mnie za robotę karmę+
kamilczesio4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMicha16Widzew może przekształcił byś kiedyś ten komentarz na taki do Ekstraklasa Patch??
--- Koniec cytatu ---
Nom było by fajnie gdyby zrobił żeby czytali nazwiska piłkarzy z ekstraklasie :)
Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMicha16Widzew może przekształcił byś kiedyś ten komentarz na taki do Ekstraklasa Patch??
--- Koniec cytatu ---
najpierw chce poprawić błędy..a potem na pewno dodam nazwiska polskiej ligi :) :)
Nawigacja
[#] Następna strona