Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!

<< < (52/94) > >>

kamilczesio4:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnajpierw chce poprawić błędy..a potem na pewno dodam nazwiska polskiej ligi :) :)

--- Koniec cytatu ---
Super ale żeby w tych nazwiskach był ten co teraz wrzuciłeś utpade który poprawia czytanie nazwisk ;)

lolek1994:
no Micha16Widzew czekamy!!! i wierzymy w Ciebie.. tak jak mówisz zęby było bardziej energicznie, zgadzam się też z kolewgami powyżej o tym żeby mowił"pięknie broni boruc" ale tak chyba nie idze..  ale zrób co w twojej mocy. Narazie daje karme i zaręczam że będzie jej o wiele wiele więcej jak wyjdzie update do komenta!!  ;) aHa i jeszcze chciałem powiedziec (ale to moje takie bardziej marzenie xDD) żeby komentatorzy kibicowali gospodarzom zawsze np. jak gram Polską i jak strzelą gola niech ryczy:"goooooooooooooooooooooooooooool , Poooolskaaaa goooooooooooool, Smooooooolareeeekkkkk" albo "gooooooooooooooool Roger Guereiro Wielki Polak xDDD goooooool " hehe :P PzdR :-*

wojtekk5:
aha poraw jeszcze to :
1.van nisterlooy strzela dobrze bramkarz z trudem broni a on mówi ,,jeśli celował w kibiców to mu sie udało,,
2.strzelam gola i zawodnicy sie już cieszą a on dopiero mówi gooollll!!

Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno Micha16Widzew czekamy!!! i wierzymy w Ciebie.. tak jak mówisz zęby było bardziej energicznie, zgadzam się też z kolewgami powyżej o tym żeby mowił"pięknie broni boruc" ale tak chyba nie idze..  ale zrób co w twojej mocy. Narazie daje karme i zaręczam że będzie jej o wiele wiele więcej jak wyjdzie update do komenta!!  ;) aHa i jeszcze chciałem powiedziec (ale to moje takie bardziej marzenie xDD) żeby komentatorzy kibicowali gospodarzom zawsze np. jak gram Polską i jak strzelą gola niech ryczy:"goooooooooooooooooooooooooooool , Poooolskaaaa goooooooooooool, Smooooooolareeeekkkkk" albo "gooooooooooooooool Roger Guereiro Wielki Polak xDDD goooooool " hehe :P PzdR :-*

--- Koniec cytatu ---
heh ale tak sie chyba nie da :( :(bo to by sie ustawiklo d0omysle dla wszystki teamow strzelasz kaka a on grzyczy smolerek gooooolllll heheh ;) ;) ;) ;)

krab13:
mi pobiera 121kb/s na necie 1mb

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej