Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!

<< < (53/94) > >>

lolek1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEheh ale tak sie chyba nie da :( :(bo to by sie ustawiklo d0omysle dla wszystki teamow strzelasz kaka a on grzyczy smolerek gooooolllll heheh ;) ;) ;) ;)

--- Koniec cytatu ---
no właśnie ja wiem    :'( Ale mołbyś to jakoś urozmaicić, więcej naturalności ;) Ale i tak już wykonałeś kawał dobrej roboty!! Dzieki ;)

wojtekk5:
jeszcze nie wymawia nazwy klubu jak sie da zrób że było zapraszam dziś państwa na mecz manchester united-fc barcelona ;)
i mówi david VILJA :(

Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjeszcze nie wymawia nazwy klubu jak sie da zrób że było zapraszam dziś państwa na mecz manchester united-fc barcelona ;)

--- Koniec cytatu ---
tego tez sie nie da ustawić bo to jest domyśle niestety ..chyba można ustawić tylko real-Barca ell clasico coś tam mówi ale nie jestem pewien czy ta kwestia jest w pes bo fife jest napewno

wojtekk5:
a da sie zmienić gdy jest zmiana on mówi ,,zachwile zmiana w tej dróżynie,, żeby mówił schodzi amauri wchodzi del piero ??

lolek1994:
Dopatrzyłem się dwoch błędów w tym uptade co dał Micha16Widzew, a mianowicie : Tak jak już kolega wyżej pisał : mówi David ViLja a powinno być "David Vijja" i jak Robert Lewandowski prowadzi piłkę mówi "Mariusz Lewandowski"  ;) Ale to idzie wyłączyć w edicie u zawodnika bo ja to sobie właczyłęm kiedyś jak ten anglik mówił"Lewandowski"  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej