Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!

<< < (54/94) > >>

Michał17Widzew:
to nie sa moje błędy ..a przy r.Lewandowskim zmień w edycji zeby nie mial poprostu komentarza bi pewnie było ustawione po ang i twórcy patcha ustali to Mariuszowi i Robertowi

HRD:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDopatrzyłem się dwoch błędów w tym uptade co dał Micha16Widzew, a mianowicie : Tak jak już kolega wyżej pisał : mówi David ViLja a powinno być "David Vijja" i jak Robert Lewandowski prowadzi piłkę mówi "Mariusz Lewandowski"  ;) Ale to idzie wyłączyć w edicie u zawodnika bo ja to sobie właczyłęm kiedyś jak ten anglik mówił"Lewandowski"  ;)

--- Koniec cytatu ---
Jak wiadomo Szpaq przekręca większość nazwisk więc co do "Davida Viljy" nie ma co się czepiać.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa da sie zmienić gdy jest zmiana on mówi ,,zachwile zmiana w tej dróżynie,, żeby mówił schodzi amauri wchodzi del piero ??

--- Koniec cytatu ---

A słyszałeś żeby angielski komentator takie coś mówił ?? 

Kempes:
Cóż, w końcu ktoś pomaga ,również każdy może pomoc w taki sposób, że komentarz byl znakomity dla wszystkich. ;)

By REJESTRACJA lub LOGOWANIE at 2009-02-19

C.Ronaldo7 & Van Persie11:
@Michal16Widzew

Dobry update tego komentarza masz ode mnie + ale mógłbyś dodać komentarz do takich zawodników jak:

-Arda Turan
-Di Natale
-M.Petrov

I jeszcze kilku mniej znanych piłkarzy.Jeśli ci się bedzie chciało i to zrobisz to cie nakarmie.

Michał17Widzew:
wiem poprawione będzie na pewno
petrov jest :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej