Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!
C.Ronaldo7 & Van Persie11:
Podobno będzie jeszcze jakiś update do tego komentarza od Michal16Widzew
Tranceshine:
No z łącza od GA nawet ponad 550 KB/sec mi potrafiło ciągnąć, sprawdze ten komentarz chociaz cienko to widze bo gram w Bundeslidze na moim patchu a w org PES2009 przecież niema Bundesligi... hmm zobaczymy.
Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFajny ten komentarz, bo się można trochę pośmiać z Darka i Włodka ;D ;D ale mało nazwisk jest, nie wiem jak to robił Kempes, ale wydaję mi się, że najlepiej brać po kolei, np. l. angielska i jechać Arsenal i tam wszystkich zawodników co są w angielskim komentarzu na polski, żeby Szpaq czytał i tak samo z hiszpańską i włoską itd, chyba że się tak nie da ja nie wiem..... ale i tak WIELKI szacun dla Kempesa
--- Koniec cytatu ---
przecież nazwiska nie sa posgregownae ida porostu rzędem alfabetycznym i nie każdego jest łatwo znając
dzisiaj ile juz poprawiłem ludzie w 1 dzien sie tego nie zrobi przecież nie naciskajcie tak ..a nazwisko będą wszystkie na pewno i tag ze będzie pól komentarza zmodyfikowane na lepsze i bardziej realne teksty
pioter9999:
mam propozycje nie trac czasu na odpisywanie na forum kazdemu tylko zajmij sie tym co lubisz robic za tydzien sie bede pytal co i jka ok a moze i sam bym cos poprawil ale jak?
cube:
Ja nie mówię, że masz to zrobić dziś, czy jutro, masz czas aż do pes 2010 ;D ;D i tak jest spoko komantarz ;D a i napisałem, że nie wiem jak to jest.... ale już się dowiedziałem- alfabetycznie ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona