Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!

<< < (68/94) > >>

lolek1994:
Ludzie nie narzekajcie tak! Micha16Widzew obiecał wiec wyjdzie uptade bedzie duzo dużpo więcej nazwisk :) A ja mam pytanie.. czy idze dać dwa komentarze do jednego zawodnika czyli np. do C.Ronaldo i jeden by był"obecieni nalepszy piłkarz świata przy piłce" a drugi zwykły "Cristiano Ronaldo". Idzie??

ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo pewnie jest w reprezentacji francji i dlatego jest

--- Koniec cytatu ---
wiem, wiem ale jak pobrałem poprawkę od Michal16Widzewa to dużo nazwisk miałem w Ac Milanie....

ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELudzie nie narzekajcie tak! Micha16Widzew obiecał wiec wyjdzie uptade bedzie duzo dużpo więcej nazwisk :) A ja mam pytanie.. czy idze dać dwa komentarze do jednego zawodnika czyli np. do C.Ronaldo i jeden by był"obecieni nalepszy piłkarz świata przy piłce" a drugi zwykły "Cristiano Ronaldo". Idzie??

--- Koniec cytatu ---
człowieku!! Ja nie narzekam, ja nawet cieszyłem się z wersji bez poprawki... :D :D I sory za post pod postem...

HRD:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELudzie nie narzekajcie tak! Micha16Widzew obiecał wiec wyjdzie uptade bedzie duzo dużpo więcej nazwisk :) A ja mam pytanie.. czy idze dać dwa komentarze do jednego zawodnika czyli np. do C.Ronaldo i jeden by był"obecieni nalepszy piłkarz świata przy piłce" a drugi zwykły "Cristiano Ronaldo". Idzie??

--- Koniec cytatu ---
Tak idzie tak zrobic , dla lepszych zawodników w pesie zarezerwowane są po 4 sloty na nazwisko, tylko obawiam się że nie ma takiego tekstu Szpaka w fifie .

Carlos9014:
co jest czasem mam komentarz a czasem nie

gram na ekstraklasa patch

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej