Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Polski komentarz do pes2009 - gotowy!!!
Scarface:
drager666 ty mi tutaj nie człowiekuj bo ja do nikogo nie mam pretensji o te błędy, ja tylko o nich mówię żeby przy poprawkach łatwiej było je znaleźć a ty od razu bulwers:P
pioter9999:
ale wy macie problemy na kazdym meczu mozna wychwycic kilka bledow juz na poczatku po dwa razywita sie z idzami do tego jeszcze strzelam gola darek drze sie gool a wlodek za chwile ten strzal byl zaslaby zeby zaskoczyc bramkarza , wybijam pilke na srodku na aut a tu nagle podnie do bramkarza wygrywam dwa zero no stac ich tylko na remis przegrywam 0:1 a darek w tym meczu to oni juz nic nie zrobia przegrywaja duza iloscia bramek takich tekstow jest mnostwo ale nie narzekam moze nie dlugo borka i koltonia skoncza ten porzadnie zrobia a jak ktos chce sluchac darka to dzis jest mecz lm ;D a wlodka zawsze mozna posluchac jak gwiazdy tancza na lodzie ;) a tak w ogole jak chcecie miec super komentarz darka i wlodka to sobie zalatwcie najwiekszego rywala pesa od ea ale ja tam wole grac na takim niz w to dziadostwo od ea bo w czym niby przeszkadza grac jak powie cos nie tak jak byl angielski czy hiszpanski to mozna bylo grac?
maciek_pl:
zrozumcie jedną rzecz - kolega dal patcha, żebyśmy wyłapali błędy, bo jak on miał by to testować, to by jeszcze ze 3 miesiące go nie było. Kolega jest Czechem i on zrobił polski komentarz... i to jest super i za to należy mu dziękować...
pioter9999:
wlasnie i o to chodzi to moze utworzymy nowy watek z problemami do komentarza od kempesa?
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwlasnie i o to chodzi to moze utworzymy nowy watek z problemami do komentarza od kempesa?
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE = proszę
Nawigacja
[#] Następna strona