Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESLEAGUE patch
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobrze, spoko, ale co ma być w tym patchu ustalamy wspólnie, ok? (oczywiście ci którzy nam pomagają)... ;) ;)
--- Koniec cytatu ---
Dobra,ustalimy tak.Każdy kto robi patcha (narazie Pstryks,smolarek222,Kamilos10 i ArsenalEboue),każdy wypisze dwie ligi (w tym temacie) i w ten sposób zbierzemy listę lig,oczywiście będzie ich za dużo,ale napewno jakieś się powtórzą.
Ja stawiam na : FA PREMIER LEAGUE,POLAND EKSTRAKLASA.
ArsenalEboue:
aha i jeszcze prośba do Kamilos10 - wstaw jakąś ankietę do tego wątku żeby użytkownicy głosowali czy chcą takiego patcha lub jakie chcą mieć ligi w patchu... ;) ;)
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEaha i jeszcze prośba do Kamilos10 - wstaw jakąś ankietę do tego wątku żeby użytkownicy głosowali czy chcą takiego patcha lub jakie chcą mieć ligi w patchu... ;) ;)
--- Koniec cytatu ---
Właśnie! :) Bo tak to po co mamy zaczynać! ;) A co z moim pomysłem,żeby twórcy patcha wypisywali jakie chcą ligi? ( po dwa).
ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaśnie! :) Bo tak to po co mamy zaczynać! ;) A co z moim pomysłem,żeby twórcy patcha wypisywali jakie chcą ligi? ( po dwa).
--- Koniec cytatu ---
dobrze, więc ja jako pierwszy proponuję te 2 ligi:
Liga Angielska
i
Liga Niemiecka
;) ;)
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobrze, więc ja jako pierwszy proponuję te 2 ligi:
Liga Angielska
i
Liga Niemiecka
;) ;)
--- Koniec cytatu ---
Czyli narazie mamy : EKSTRAKLASA POLAND,FA PREMIER LEAGUE ENGLAND,BUNDESLIGA, teraz niech się wypowiedzą inni (narazie),twórcy patcha,czyli Pstryks i Kamilos10. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona