Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Wielka Ankieta - Najlepszy Patch do PES 2009
Friter:
U mnie na trzecim miejscu jest GA patch, potem Tranceshine, ale i tak najlepszy jest Ekstraklasa Patch 2009. Inzaghi sorka że czepiam się szczegółów, ale Orange nie jest sponsorem tytularnym ligi polskiej, dlatego patch nie nazywa się Orange Ekstraklasa Patch 2009, tylko Ekstraklasa Patch 2009, bez Orange.
DoMManU:
kiedy sie konczy ankieta :P ?
glosnik:
Tranceshine Patch v3.3 jest na prawde świetny i dlatego w ma odemnie głos. Przypominał mi wprawdzie w menu bardzo Bundespatch, ale i tak jest wielki.
Co do PIQM jest też b.dobry, ale miałem kilka problemów z instalacją + jak dla mna zbyt oczojeb... menu.
Ekstraklasa patch... hmm jeśli ktoś lubi Polską ligę, mistrzostwo. Mnie osobiście brzydził zawsze poziom korupcji... Wiem, że to nie powinno mieć wpływu na grywalność, ale może dlatego mi tak nie podszedł?
pzdr :)
p.s.
gdybym znalazł gdzieś uaktualnienie do Bundespatch, to byłby raczej mój głos ;p Trochę jest to zapomniany patch, a przecież świetny!!
bnq123:
Mój Głos na Piqm Patch jest on naprawde swietny polecam go ;)
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
p.s.
gdybym znalazł gdzieś uaktualnienie do Bundespatch, to byłby raczej mój głos ;p Trochę jest to zapomniany patch, a przecież świetny!!
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - proszę bardzo nowa wersja 2.1 Budespatch,niedawno wyszła. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona