Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne

become a legend

<< < (4/7) > >>

kamilkolejorz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie da rady ;/ ani forefoxem ani IE ani google chrome nic ;/ nie wiem czemu... mam service pack 3 jak to cos zmienia ale raczej nie wiec nie wiem ;/

--- Koniec cytatu ---
musi działać, jak mi działa Firefoxem to ci też powinno, po prostu klikasz pobierz program.... ;) ;) 

xlachax:
no panowie mam pytaniee mam ten programm bo sie podciagalem do 70 wszystko zeby jakis skład to mialo , ale tera juz nie dzialaa mi to odpalam program a tu dupa nic sie nie wczytuje , co jest grane ?;>

kapi277:
ale ja ten program mam tylko potrzebne jest net framework i nie moge pobrac z zadnej strony tak jak bym mial nie wiem rozwalona przegladarke ale sprawdzalem innymi i tez nie da rady ;/ nie wiem co jest grane

ArsenalEboue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale ja ten program mam tylko potrzebne jest net framework i nie moge pobrac z zadnej strony tak jak bym mial nie wiem rozwalona przegladarke ale sprawdzalem innymi i tez nie da rady ;/ nie wiem co jest grane

--- Koniec cytatu ---
jeżeli chodzi o Net Freamwork 3.5 to da się na pewno pobrać Firefoxem, dajesz: pobierz program, to wszystko  ;) ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej