a bedzie licencjowana premier league i liga bbva? stronka oficjalna mi nie dziala dlatego się pytam
tak beda te ligi
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=channel_page trailer katorga patch:P wyglada cudnie:P
super się zapowiada choć przydałby się jakiś filmi z patcha aby zobaczyć jak prezentuje się grafa.
no nie przecież on dał je dzisiaj i nawet na pierwszej stronie wątku jest... REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=channel_page
to kiedy premiera...bo marzec pomalu sie konczy;)))))
"Dodatek prawdopodobnie zostanie wydany jeszcze w tym miesiącu!!!"chba pisze wyraźnie w tym miesięcu a mamy dopiero 23!!!!!! ludzie
By:KTR LABKettgerTwórca o nicku Kettger, przygotował dla nas dodatek do PES 2009:"Katorga Patch 09"Dodatek zawiera:- dodany został HDR - (High Dynamic Range) oraz inne nowinki graficzne- zaaktualizowane składy i statystyki- nowe herby w wysokiej jakości- nowe murawy- nowe stadiony REJESTRACJA lub LOGOWANIE => TRAILER KATORGI!!Dodatek prawdopodobnie zostanie wydany jeszcze w tym miesiącu!!!Porcja screenów prosto z gry, z upiększonym silnikiem graficznym!!! Uwaga!!! Screeny nie zostaly poddane obróbce w photoshopie. To jest prawdziwy obraz z gry!!! REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE