Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Już Do Pobrania dodatek do PIQM Patch By SonGoku!,,Gra steje się przyjemniejsza"

<< < (25/29) > >>

SonGoku:
jak się nie podoba to nie głosuj jeny takie trenudne do zrozumienia ?? ??? ???

Tomaj:
Ale po co robisz ankietę, jak i tak z niej wyniknie, że Twój dodatek jest dobry?

SonGoku:
póki co wynika że nie jest ani dobry ani zły "Pobiorę może mi się spodoba"

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszczerze?NIE ! ale Kamil mnie "pochwalił" i sam napisał że nowy uptade bedzie pod ten dodatek :)

--- Koniec cytatu ---
Dobrze że Cię pochwalił, ale łamiesz prawo, i następnym razem pytaj o takie rzeczy. A dodatek naprawdę całkiem spoko. :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle po co robisz ankietę, jak i tak z niej wyniknie, że Twój dodatek jest dobry?

--- Koniec cytatu ---
Słuszna uwaga

REJESTRACJA lub LOGOWANIEpóki co wynika że nie jest ani dobry ani zły "Pobiorę może mi się spodoba"

--- Koniec cytatu ---
Bo to jest chyba najbardziej negatywna odpowiedź w ankiecie możliwa do wyboru...

SonGoku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobrze że Cię pochwalił, ale łamiesz prawo, i następnym razem pytaj o takie rzeczy. A dodatek naprawdę całkiem spoko. :)
Słuszna uwaga
Bo to jest chyba najbardziej negatywna odpowiedź w ankiecie możliwa do wyboru...

--- Koniec cytatu ---

jakie prawo??
na początku...mialem DODATEK DO PESA BAZUJĄCY NA PIQM PATCHU  ale napisal do mnie bodajże kamil czy chce robic do PIQM to sie zgodzilem i to jest dodatek do PIQM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej