Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Już Do Pobrania dodatek do PIQM Patch By SonGoku!,,Gra steje się przyjemniejsza"
SonGoku:
jak się nie podoba to nie głosuj jeny takie trenudne do zrozumienia ?? ??? ???
Tomaj:
Ale po co robisz ankietę, jak i tak z niej wyniknie, że Twój dodatek jest dobry?
SonGoku:
póki co wynika że nie jest ani dobry ani zły "Pobiorę może mi się spodoba"
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszczerze?NIE ! ale Kamil mnie "pochwalił" i sam napisał że nowy uptade bedzie pod ten dodatek :)
--- Koniec cytatu ---
Dobrze że Cię pochwalił, ale łamiesz prawo, i następnym razem pytaj o takie rzeczy. A dodatek naprawdę całkiem spoko. :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle po co robisz ankietę, jak i tak z niej wyniknie, że Twój dodatek jest dobry?
--- Koniec cytatu ---
Słuszna uwaga
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpóki co wynika że nie jest ani dobry ani zły "Pobiorę może mi się spodoba"
--- Koniec cytatu ---
Bo to jest chyba najbardziej negatywna odpowiedź w ankiecie możliwa do wyboru...
SonGoku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobrze że Cię pochwalił, ale łamiesz prawo, i następnym razem pytaj o takie rzeczy. A dodatek naprawdę całkiem spoko. :)
Słuszna uwaga
Bo to jest chyba najbardziej negatywna odpowiedź w ankiecie możliwa do wyboru...
--- Koniec cytatu ---
jakie prawo??
na początku...mialem DODATEK DO PESA BAZUJĄCY NA PIQM PATCHU ale napisal do mnie bodajże kamil czy chce robic do PIQM to sie zgodzilem i to jest dodatek do PIQM
Nawigacja
[#] Następna strona